Produkter

Vi utvecklar och tillverkar flera olika produkter för transporter i både terräng och på väg. Vi arbetar också aktivt med legotillverkning. Klicka på bilderna för att få mer information om våra produkter.

Användningsområden

Järnhästen på jakt. Jakt är ett mycket vanligt användningsområde för Järnhästen. Att ta sig fram till och från svåråtkomliga platser och där kunna hämta fällda älgar underlättar enormt mycket för jaktlaget.
Skogsbruk
Järnhästen i skogsbruket. Inom skogsbruket finns rötterna till både Järnhästen och Hjulhästen och här har flera olika utvecklingssteg tagits för att anpassa maskinerna för ett modernare skogsbruk.
Järnhästen har alltid varit uppskattad av de som jobbar i känsliga miljöer. Järnhästen har ett otroligt lågt marktryck och är smidig. Det vi gör nu är att vi samarbetat med ett antal arborister i Norden. Detta resulterar i att vi nu tar fram nya smarta tillbehör löpande till Järnhästen Flex HI.
Järnhäst i bygg- och entreprenadbranschen. Bygg- och entreprenadbranschen har behov av många olika typer av maskiner och med Järnhästen ges möjlighet att med olika tillbehör utföra både små och stora jobb .
Järnhästen den ultimata maskinen vid skogsbränder.
Kundanpassade lösningar
Vi erbjuder möjligheter till kundanpassade lösningar för främst företag med särskilda behov. Detta sker då i samarbete med kunden och oftast med Lennartsfors som projektledare. Kontakta oss för mer information.

Aktuellt

Läs fler nyheter
From our Facebook page
Facebook Pagelike Widget

Mer info eller support?

Medarbetare hos oss du kan kontakta för mer info om våra produkter eller om du vill support.
Dick Henriksson
Dick Henriksson

Försäljning Järnhäst/Hjulhäst Norden

Tel. +46 573-392 05 Mobil +46 70-66 39205 dick@lennartsfors.com

Peter Rodin
Peter Rodin

Försäljning Moped Försäljning Export Järnhäst/Hjulhäst

Tel. +46 573-392 03 Mobil. +46 73-80 39203 peter@lennartsfors.com

Michael Holdö
Michael Holdö

Reservdelar och Teknisk support Moped/Järnhäst/Hjulhäst

Tel. +46 573-392 11 Mobil +46 70-60 33080 michael@lennartsfors.com

    Mikael Swartz
    Mikael Swartz

    VD

    Tel. +46 573-392 27 mikael@lennartsfors.com