Vilka är vi?

Lennartsfors AB är ett välskött företag, beläget i västra Värmland, vars ägare, ledning och övriga medarbetare ständigt arbetar med att produktutveckla, tillverka och sälja mindre fordon och maskiner för transport, främst i terräng men även för väg.
Vi har tillgång till modern utrustning för svetsning, laserskärning, kantbockning, pulverlackering och montering vilket gör oss flexibla och kvalitetsmedvetna. Det innebär också en hållbar tillverkning med mindre transporter.    

Vision

Med vår vision ”Det naturliga valet för nischade produkter” menar vi att kunna nå en position hos våra kunder där vi och våra produkter ses som ett naturligtval, innebär att vi kommit så långt i vår utveckling att vi vid t ex upphandlingar och produktframtagning, alltid anses vara ett alternativ med våra ibland lite udda produkter. Detta innebär också att möjligheterna till tillväxt ökar snabbare.

Värdegrund

Bland ledorden som speglar vår värdegrund finns: Ärlighet, entusiasm, långsiktighet, hållbarhet och situationsanpassning

Produkterna

Idag tillverkas flera modeller av huvudprodukten Järnhästen men också den klassiska flakmopeden Norsjö i enbart elektriskt, batteridrivet utförande. Du hittar mer info om flakmopederna på separat hemsida www.norsjo.com 

Järnhästen Flex Skog
Norsjö Carrier Electric
Järnhästen Essence