NYHET! Här kommer nästa steg i utveckling av JärnHästen Flex

Nu med Driven griplastarvagn T1710 4WD
Vi kan nu erbjuda en komplett lösning med en JärnHäst Flex med en driven griplastarvagn.

JärnHästen IH2013PW Flex HI Honda 13 Hk  Utrustning som ingår Batteri 12 volt, Laddspole, Hydrauliksats, fram/backväxel, broms, diffspärr, handvinsch med 10 meter wire, motorsågsfäste, spakhållare, dragkula och spännband. Även utrustad med Timmerbanke och Motorvinsch med Lastskydd och 20 meter wire och dragförmåga på 10 000 N. Det är en enkel vajerkrok monterad på vinschwiren och hydrauliskt flyttbart tillbehörsfäste och Interndrivning med Heavy Duty Drivband.

Driften och bromsarna regleras med reglage på styrspaken för en säker körning.

GriplastarvagnenT1710 4WD är en kraftig vagn med drivning. Vagnen är byggd med en centrumbalk-konstruktion. Man kan ändra längden på vagnen med 60 cm, från 168cm till 228 cm mellan bankarna. Vagnen har en Kranman 30-40 kran. Cylindrarna och slangarna till drivrulle i och ur sitter väl skyddade på boggiarmen.

JärnHäst Flex HI med Driven Griplastarvagn T1710 4WD

Länk till filmen om JärnHäst Flex med Driven Griplastarvagn

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0