Vilka är
Lennartsfors

Lennartsfors AB är ett välskött företag, beläget i västra Värmland, vars ägare, ledning och övriga medarbetare ständigt arbetar med att produktutveckla, tillverka och sälja mindre fordon och maskiner för transport, främst i terräng men även för väg. Vi har tillgång till modern utrustning för svetsning, laserskärning, kantbockning, pulverlackering och montering vilket gör oss flexibla och kvalitetsmedvetna. Det innebär också en hållbar tillverkning med mindre transporter.

Vision och värdegrund

Med vår långsiktiga vision ”Det naturliga valet för nischade produkter” menar vi att kunna nå en position hos våra kunder där vi och våra produkter ses som ett naturligtval, vilket innebär att vi kommit så långt i vår utveckling att vi vid t ex upphandlingar och produktframtagning, alltid anses vara ett alternativ med våra ibland lite udda produkter. Detta innebär också att möjligheterna till tillväxt ökar snabbare.

Bland ledorden som speglar vår värdegrund finns: Ärlighet, entusiasm, långsiktighet, hållbarhet och situationsanpassning.

Tillverkas lokalt i Lennartsfors

Vi tillverkar Järnhästen i vår fabrik i Lennartsfors, Årjängs kommun, där vi med en modern maskinpark och engagerade medarbetare, laserskär och bockar plåt, svetsar, pulverlackerar och monterar våra produkter.
Vi jobbar intensivt med produktutveckling och konstruerar och ritar det mesta med egna resurser.
Vi väljer om möjligt lokala eller svenska leverantörer av komponenter vi inte kan tillverka själva.

Förutom våra egna produkter utför vi även legotillverkning, främst laserskärning, kantbockning och robotsvetsning 

Vill du veta mer?

Kontakta oss för mer information. Du når oss via formuläret nedan eller ring oss på +46(0)573-392 00.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0