Park/anläggning
med Järnhästen

Med tillbehörslyften och ett av de många passande tillbehören,förvandlar du snabbt Järnhästen Essence till en maskin för park- och anläggningsarbete.

JÄRNHÄSTEN - ALLROUNDMASKINEN

Vid skötsel av golfbanor, vandringsleder och park- och trädgårdsanläggningar finns oftast ett stort behov av mindre, lättanvända maskiner för vitt skilda tillämpningar. Detta gör det ibland svårt att kunna investera i tillräcklig maskinkapacitet.
Järnhästen Essence är utvecklad just för att kunna erbjuda denna möjlighet genom ett antal specialanpassade tillbehör men också kunna utnyttja andra bra tillbehör som finns på marknaden för mindre kompaktlastare. 

KOSTNADSEFFEKTIV LÖSNING

Jämfört med specialutvecklade maskiner som t ex större robotklippare kan Järnhästen Essence med tillkopplad slaghack erbjuda en mer kostnadseffektiv lösning för varierande uppgifter

MINSKA ÅTERSTÄLLNINGSJOBBET

Det låga trycket på gummibanden minimerar behovet av återställningsarbete på känslig mark. Väljer du dessutom Järnhästen Essence kan du verkligen smyga fram med maskinen utan skador.

MER MED SAMMA INVESTERING

En Järnhäst är en verktygs- och transportbärare vilket gör att du kan använda den som dragare, lastare och arbetsmaskin genom de olika tillbehören. Flera tillbehör från andra multimaskiner kan också användas.

SKAPA NÅGOT UNIKT

Med Järnhästen som plattform ges möjlighet för kunden att skapa en helt egen lösning. Vi hjälper ofta våra kunder att skapa sina egna tillbehörslösningar som ger dem en stor konkurrensfördel.
för PARK OCH anläggning

Essence

Arbetshydraulik flöde 45 l/min tryck 180 bar

Motor Honda iGX800
Hondas modernaste,
2 cylindriga, insprutnings-
motor med 18kW effekt

Interndrivning med Heavy Duty drivband

Flyttbart chassi
Unikt, flyttbart chassie
för optimal tyngdpunkt
mot drivbanden

Tillbehörslyft TF700 med flytläge, tredjefunktion och tiltfunktion och lyfter 700 Kg.
Med universalfäste för Avant eller Multione-tillbehör
 

LED-belysning

Vinsch Riktigt stark hydraulisk
vinsch med en dragförmåga på 800 Kg och 20m, 6mm wire,
kastblock och säkerhetskrok

Vill du veta mer?

Kontakta oss för mer information. Du når oss via formuläret nedan eller ring oss på +46(0)573-392 00.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0