JärnHästen den ultimata maskinen vid skogsbränder!

JärnHäst byggd för brandbekämpning

Företaget  KEFAB från Oviken i Jämtland är sedan tidigare återförsäljare för produkter som JärnHästen och HjulHästen från Lennartsfors AB. Efter 2018 års omfattande skogsbränder har man nu utvecklat en egen specialanpassad version av järnhästen för brandbekämpning. Läs artikeln i Skogsaktuellt

Kontakta Joakim på KEFAB för mer information om JärnHästen Fire Edition på tel. 0643-103 00

Bilderna här nedanför ser du JärnHästar som kör ut slangar och pumpar med olika typer av vagnar.

Här är JärnHästarna klara för att köra ut slangar och pumpar i svår skogsterräng vid skogsbrand. För mer information kontakta Dick Henriksson Säljansvarig Norden Lennartsfors AB Tel. 070-6639205 eller dick@lennartsfors.com

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0