LENNARTSFORS BANDSÅGVERK FÅR NYA ÄGARE

Lennartsfors AB har sedan slutet av 90-talet arbetat med utveckling och tillverkning av bandsågverk. De första åren såldes sågen under varumärket Jonsered och senare även Husqvarna. Från 2004 har distributionen helt skett via Lennartsfors och efter att under 2016 inlett ett försäljningssamarbete med Bamsesågen, har nu verksamheten helt överlåtits till dem. ” – Vi har önskat fokusera vår verksamhet på transportprodukter för både terräng och väg och är glada att sågverket lever vidare hos en svensk tillverkare som jag vet kommer att fortsätta utveckla produkten vidare” säger VD Mikael Swartz. ” – Vi kommer hjälpa våra gamla kunder och Bamsesågen så att övergången går så smidigt som möjligt”.Mer info  hittar du på Bamsesågens hemsida www.bamseprodukter.se 

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0