Järnhästen som fordonsplattform hos Environmental Mechanics AB

Ett utmärkt exempel på hur Järnhästen kan användas i ett stort antal spännande applikationer!

Environmental Mechanics AB Swedish eller ENVI är en svensk tillverkare och leverantör av CPT-sonder, loggrar för uppsamling av borrdata i gelogiska undersökningar. De har utrustning för CPTu, s k vingförsök och utför seismiska tester och resistivitetstester. Järnhästen används som fordonsplattform när Envi på hösten 2018 lanserades på den geotekniska marknaden som: “Envi Compact Crawler”.

Utrustningen och Järnhästen väger tillsammans mindre än ett ton och klarar trots sin nätta vikt ge 20 tons kapacitet i nedpressningskraft. Lastutrymmet på maskinen tar upp till fyrtio stycken 1meters CPT-stål och att utföra CPT-test kan med lätthet utföras av en person. Crawlern möjliggör framfart i terrängen superlätt och enkelt. De breda banden gör även att Crawlern tar sig fram på väldigt mjuk mark. Det kraftfulla integrerade förankringssystemet gör etableringen vid borrpunkten snabb och enkel. Maskinen är även förberedd för att använda Envis Memocone CPT och Memovane Vane Vingförsöksutrustning

Mer info hittar du på www.envi.se.

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0